درفک خبر
🔷پیامهای بهداشتی خانم فرشته اخوان کارشناس ارشد نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی شهرستان رودبار
🔹《نشانگرهای راهنمای تغذیه 》
🔹این راهنمابا افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاءسلامت جامعه گامهای موثری داشته است.
این طرح با استفاده از سه رنگ سبز ،نارنجی و قرمز به مصرف کننده پیام میدهد که اگر مقدار هر گرم از شاخصهای قند ،چربی ،نمک و اسیدهای چرب ترانس در مقدار سهم تعریف شده از ماده غذایی که یک فرد مصرف میکند :
☘به رنگ سبز باشد به معنی” کم “می باشد .
مارا به یک انتخاب مطمئن تر و سالم تر راهنمایی میکند.
🔸نارنجی به معنی “متوسط”می باشد .
مارا به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی میکند .
🔻رنگ قرمز به معنی مقادیر “زیاد” در ماده غذایی می باشد .
باید دقت کرد با توجه به فعالیت فیزیکی و شرایط جسمانی ،کی و چه مقدار مصرف کنیم .
🔹نشانگرهای رنگی تغذیه ای کمک میکند تا زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم .
🔹پنج شاخص مهم در سلامتی :
انرژی ،قند ،چربی ، نمک ،اسیدهای چرب ترانس