با حضور مسئولی استانی و کشوری؛

جلسه ارزیابی حسی روغن زیتون در رودبار برگزار شد

مجید رضایی
تاریخ انتشار: دوشنبه 27 جولای 2020 | 09:20 ق.ظ
جلسه ارزیابی حسی روغن زیتون در رودبار برگزار شد به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر؛ با هدف ایجاد زمینه مناسب برای افتتاح آزمایشگاه ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار برای معرفی به عنوان ” آزمایشگاه مرجع بین المللی ارزیابی حسی روغن زیتون در جهان ” جلسه ارزیابی حسی روغن زیتون با حضور دکتر فلاح رئیس جدیدمرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر؛ با هدف ایجاد زمینه مناسب برای افتتاح آزمایشگاه ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار برای معرفی به عنوان ” آزمایشگاه مرجع بین المللی ارزیابی حسی روغن زیتون در جهان ” جلسه ارزیابی حسی روغن زیتون با حضور دکتر فلاح رئیس جدیدمرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان و هیئت همراه، مهندس پریچهر مجری دفتر طرح زیتون کشور، مهندس عرب، رهبر گروه ارزیابی حسی روغن زیتون آزمایشگاه، متخصصان ارزیاب حسی از نقاط مختلف ایران، رئیس ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار و مدیر فنی آزمایشگاه، در محل ساختمان ایستگاه تحقیقات رودبار برگزار گردید.
در آین جلسه مهندس جهانگیر عرب مجری سابق دفتر طرح زیتون کشور و رهبر گروه ارزیابی حسی روغن زیتون آزمایشگاه، به جایگاه و و اهمیت آزمایش ارزیابی حسی روغن زیتون در دنیا اشاره کرد و گفت : امروزه در دنیا آزمایش ارزیابی حسی تعیین کننده کیفیت و قیمت این ماده غذایی است و خوشبختانه برای سه آزمایشگاه ارزیابی حسی روغن زیتون در استان های گیلان ، قزوین و گلستان مجوز بین المللی صادر شده است و مبنای بین المللی کردن این آزمایشگاها هم ویژه گی های برجسته زیتون کشوراست.
وی افزود : اگر باغداران بتوانند گواهی بین المللی را از این آزمایشگاههای مرجع دریافت نمایند قادر خواهند بود در رقابت های بین المللی کیفیت روغن زیتون شرکت نمایند .
مهندس عرب گفت : آزمایش ارزیابی حسی روغن زیتون در حقیقت حفظ ارزش زیتون و درآمد پایدار برای کشاورزان است و وظیفه کارشناسان اینست که به باغ داران کمک کنند تا بهترین روش ها را برای تولید بهتر محصول زیتون بکار گیرند.
وی سپس به تاریخچه و اهمیت توسعه باغات زیتون در کشور اشاره کرد و گفت : یکی از منابع غنی در هر کشور ” ژرم پلاسم گیاهی ” آن است و اگر در تاریخ ثبت و مستند سازی شود ، قضاوتهای اشتباه رخ نخواهد داد و لذا امروز ه ” ژرم پلاسم ” گیاه زیتون در ایران به نحوی در تاریخ ثبت شده است که اولا ؛ قابل دستبرد بیگانگان نیست و دیگر اینکه امروزه اتحادیه اروپا به دنبال اینست که بتواند با جمهوری اسلامی ایران برای طرح های مشترک تحقیقاتی به تفاهم برسد
در ادامه جلسه چند نمونه از روغن های زیتون توسط ارزیابان حسی بین المللی کشور مورد آزمایش ارزیابی حسی قرار گرفت و کیفیت آنها مشخص گردید .
در پایان دکتر فلاح رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان و هیئت همراه از قسمت های مختلف ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار و آزمایشگاههای شیمی و ارزیابی حسی روغن زیتون رودبار بازدید نمود و برای تجهیز کامل این آزمایشگاهها قول مساعد داد.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
ویروهاستینگ
پست بانک رضایی
لاستیک فروشی حبیبی
زیتون حاج صفری و پسران
کانال تلگرام درفک خبر
کانال درفک خبر
محل كد آمار