تیتر اخرشهرستان رودبار

ورود دادستانی رودبار به قطعی ۱۰ ساعته تلفن همراه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رودبار از ورود مدعی‌العموم به موضوع قطعی طولانی‌مدت شبکه ارتباطات و تلفن همراه در سطح شهرستان خبر داد و اعلام کرد موضوع به قید فوریت بررسی و با مقصران و کم‌کاری‌های احتمالی برخورد قانونی خواهد شد.

Lavc58.54.100

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر به نقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان رودبار، محسن یوسفی با اشاره به قطعی ۱۰ ساعته اخیر تلفن‌های همراه و اختلال شدید در شبکه ارتباطی شهرستان اظهار داشت: قطعی طولانی‌مدت ارتباطات تلفنی و اینترنتی، علاوه بر ایجاد اختلال در زندگی روزمره مردم و خدمات‌رسانی مراکز امدادی و درمانی، موجب بروز خسارات مالی به کسب‌وکارهای اینترنتی، اصناف و بازار شهرستان شده است. پذیرفتنی نیست که اختلالی در این حجم، بدون پیش‌بینی پشتیبان و اقدام به‌موقع انجام شود.

وی با تأکید بر اینکه حفظ حقوق عامه و صیانت از امنیت روانی و اقتصادی مردم از وظایف ذاتی دستگاه قضایی است، افزود: در همین راستا دستورات قضایی لازم به اداره مربوطه و اپراتورهای تلفن همراه صادر شده تا ضمن ارائه گزارش دقیقاز علل وقوع این حادثه، برنامه‌ریزی لازم برای پیشگیری از تکرار موارد مشابه را ظرف مهلت مقرر به دادستانی اعلام نمایند.»

دادستان رودبار در پایان خاطرنشان کرد: «چنانچه مشخص شود قصور، سهل‌انگاری یا کم‌کاری شخص یا نهادی منجر به این قطعی و خسارت به مردم شده است، دادستانی بدون اغماض در چارچوب قانون با مسببان برخورد خواهد کرد.»

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا