تیتر اخرشهرستان رودبار

توزیع تجهیزات ورزشی در مدارس رحمت‌آباد و بلوکات همزمان با مانور «مهر و ورزش»

صبح امروز سه‌شنبه ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۵، مانور «مهر و ورزش» با هدف آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید و توسعه فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان، در دبستان مهدی رحمانی شهر توتکابن برگزار شد.

درفک خبر/ در این مراسم که با حضور لطفی بخشدار رحمت‌آباد و بلوکات، رحیمی رئیس آموزش و پرورش منطقه، کارشناس تربیت‌بدنی و جمعی از مدیران مدارس برگزار شد، بسته‌های تجهیزات و اقلام ورزشی میان مدارس منطقه توزیع و تحویل مدیران مدارس شد.

این تجهیزات با مساعدت مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان و پیگیری‌های رحیمی رئیس آموزش و پرورش منطقه رحمت‌آباد و بلوکات تهیه شده و در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید در اختیار مدارس قرار گرفت.

توزیع این اقلام با هدف تقویت فعالیت‌های ورزشی، ارتقای سلامت جسمانی دانش‌آموزان، ایجاد نشاط و شادابی در محیط‌های آموزشی و فراهم‌کردن زمینه مناسب برای توسعه ورزش دانش‌آموزی انجام شده است.

این اقدام در راستای توجه به نقش ورزش در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان و ایجاد محیطی پویا و بانشاط برای آنان در سال تحصیلی جدید صورت گرفت.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا