
برگزاری جلسه پیگیری آرد عشایر و کارگروه آرد و نان شهرستان رودبار به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر؛ جلسه پیگیری آرد عشایر و کارگروه آرد و نان شهرستان رودبار به ریاست نصیری، معاون برنامهریزی فرمانداری رودبار و با حضور آقای اسدی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان، آقای طالبی، رئیس اداره امور عشایر […]
برگزاری جلسه پیگیری آرد عشایر و کارگروه آرد و نان شهرستان رودبار

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر؛ جلسه پیگیری آرد عشایر و کارگروه آرد و نان شهرستان رودبار به ریاست نصیری، معاون برنامهریزی فرمانداری رودبار و با حضور آقای اسدی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان، آقای طالبی، رئیس اداره امور عشایر استان، رئیس اداره صمت شهرستان، مهندس حاجداود صفری رئیس اتاق اصناف، آقای حسینی مسئول آرد و نان شهرستان، رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان و جمعی از مدیران دستگاههای مرتبط، در محل فرمانداری رودبار برگزار شد.
در ابتدای جلسه، آقای اسدی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گیلان گزارشی از وضعیت تأمین و توزیع آرد در سطح استان و شهرستان ارائه داد
وی با اشاره به چالشهای موجود در تأمین آرد عشایر، خواستار هماهنگی بیشتر بین دستگاههای متولی برای ساماندهی دقیقتر این بخش شد
در ادامه، نصیری ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعههای اجرایی، توضیحاتی دربارهی محل تأمین آرد خانهپز ارائه کرد و بر لزوم شفافسازی آمار مصرفکنندگان واقعی آرد عشایر و خانهپز تأکید نمود.
سپس آقای طالبی، رئیس اداره امور عشایر استان گیلان با اشاره به اختصاص ۷۲۰ میلیارد تومان یارانه آرد از سوی دولت به استان گیلان و ۲۵ میلیارد تومان به شهرستان رودبار گفت:
«در موضوع آرد، سخن از حقوق عامه مردم است و باید با دقت و انصاف، سهم واقعی عشایر در این حوزه تأمین شود.»
وی افزود: «تا سال ۱۳۹۵، در گیلان عشایر بهصورت رسمی ثبت نشده بودند، اما امروز بیش از ۶ هزار نفر جمعیت عشایری در استان حضور دارند که بخشی در ییلاق و بخشی در قشلاق سکونت دارند. هماکنون ۱۳ توزیعکننده آرد خانهپز معرفی شده اند که ۳ تا توزیع کننده فعال هستنددر فعال هستند که لازم است تفاوت میان خانهپزها و عشایر در تخصیص سهمیهها بهدرستی لحاظ شود.»
طالبی همچنین به عدم شفافیت در آمار توزیع آرد اشاره کرد و گفت: «متأسفانه در برخی موارد، سهمیهی آرد خانهپزها بیش از عشایر در نظر گرفته میشود که باید با برنامهریزی دقیق و نظارت مستمر اصلاح گردد.»
در پایان جلسه، مقرر شد دستگاههای مرتبط با همکاری فرمانداری رودبار، فرآیند شناسایی دقیق مصرفکنندگان واقعی آرد عشایر و خانهپز را در دستور کار قرار داده و گزارشهای تکمیلی را جهت تصمیمگیری به کارگروه ارائه دهند.
