
به گزارش درفک خبر به نقل از خبرنگار مهر، احمد آقایی بعد از ظهر دوشنبه در بازدید از سد شهر بیجار رودبار با اشاره به اینکه این سد آب آشامیدنی ۱۳ شهر و۲۲۰ روستای استان را تأمین میکند، اظهار کرد: محیط زیست گیلان برای قطع درختانی که در مسیر سد قرار دارند موافقت کرده و به زودی این موانع از میان برداشته خواهد شد.
بازرس کل گیلان در ادامه این بازدید گفت: با توجه به اینکه آب سد آیت الله بهجت (ره) بسیار با کیفیت بوده و به جهت انتقال آب با کیفیت این سد به تصفیه خانه باید حدود ۵/۴ هکتار از مسیر خط انتقال که اکنون سر باز است لوله گذاری شده، تا آب به صورت بهداشتی و با کیفیت به تصفیه خانه و سپس به دست مصرف کننده برسد.
آقایی ضمن تاکید بر تعیین تکلیف خانوارهایی که هنوز در بالا دست این سد سکونت دارند، افزود: با هماهنگی مدیران ارشد شهرستان و مدیران آب منطقهای و منابع طبیعی در اسرع وقت این خانوارها نیز تعیین تکلیف شده و باید از محدوده سد خارج شوند.
وی در بازدید از مسیر منتهی به محدوده سد آیت الله بهجت (ره) شهر بیجار رودبار از ساخت و سازهای غیر مجاز که اغلب توسط افراد غیر بومی و در بستر رودخانه صورت پذیرفته نیز انتقاد کرد و ادامه داد: با هماهنگی دادستان شهرستان رشت در نزدیک ترین زمان ممکن نسبت به پاکسازی و تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز بستر رودخانه اقدام قانونی صورت میگیرد.