
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر؛ سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رودبار با اشاره به افتتاح خط تولید قهوه شرکت تعاونی آفتاب سبز لوشان در سالجاری تصریح کرد: با افتتاح این طرح زمینه ایجاد اشتغال برای بیش از ۵۰ نفر و ۳۰۰ میلیون دلار صادرات غیر مستقیم فراهم شد
«حمیراء کاظمی» سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رودبار در تشریح اقدامات یک ساله این شهرستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی در حوزه مشاغل خانگی پرداخت شد.
وی تعهد اشتغال دستگاه های اجرایی شهرستان را ایجاد هزار و ۳۴۶ شغل عنوان کرد و افزود: از این میزان، هزار و ۲۷۵ فرصت شغلی در سامانه رصد اشتغال ثبت شده است که حکایت از تحقق ۹۴.۷۳ درصدی دارد.
کاظمی خاطر نشان کرد: از مجموع هزار و ۲۷۵ فرصت شغلی ثبت شده، ۱۴۴ مورد مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
وی عدم پرداخت تسهیلات توسط بانک های عامل و همچنین عدم تمایل جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برای فعالیت در شرکت ها و کارخانجات را از اهم دلایل عدم تحقق اشتغال پایدار در این شهرستان عنوان کرد.
کاظمی میزان بازرسی از کارگاه های مشمول قانون کار برای اجرای قوانین کار، ایمنی و دیگر مباحث مرتبط با روابط کار را ۹۵۰ مورد اعلام کرد و افزود: از ابتدای سال تا کنون به ۴۷۵ پرونده مشاغل سخت و زیان آور در شهرستان رودبار رسیدگی شد.
سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رودبار همچنین از شناسایی ۸ تبعه خارجی غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
کاظمی در خصوص اقدامات اجتماعی برای کارگران گفت: از ابتدای سال تا کنون برای ۵۵۰ نفر از جامعه هدف کارگاه آموزشی با موضوعات مهارت های زندگی، فرزند پروری، پیشگیری از اعتیاد و سبک زندگی سالم برگزار شده است.
وی از تشکیل یک تعاونی پرورش مرغ گوشتی و سه تعاونی در شرف تاسیس در حوزه های گردشگری، تأمین نیاز و توسعه روستایی در سالجاری در این شهرستان خبرداد.
وی همچنین با اشاره به افتتاح خط تولید قهوه شرکت تعاونی آفتاب سبز لوشان در سالجاری تصریح کرد: با افتتاح این طرح زمینه ایجاد اشتغال برای بیش از ۵۰ نفر و ۳۰۰ میلیون دلار صادرات غیر مستقیم فراهم شد.
حمیرا کاظمی مواردی نظیر؛ مهارت آموزی از طریق افتتاح مراکز و تشکل ها و ارتباط با بخش صنعت و خدمات به عنوان محیط واقعی کار، استفاده از مشوق ها و حمایت های دولتی از قبیل پرداخت حقوق به حرفه آموزان و مزایای تشویقی برای کارفرمایان، برقراری ارتباط بین محیط واقعی کار و دانشگاه، اعزام فارغ التحصیلان و دانشجویان برای مهارت آموزی تکنیک های نوین به خارج از کشور و برقراری ارتباط موثر بین ایده پردازان (فارغ الحصیلان دانشگاهی ) با سرمایه گذاران را از اقدامات اساسی جهت ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد