
رئیس جدید اداره آموزش و پرورش منطقه رحمت آباد و بلوکات معرفی شد
درفک خبر/ جلسه تودیع و معارفه روسای سابق و جدید اداره آموزش و پرورش توتکابن با حضور معاون و مشاور مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان ،معاونت سیاسی اجتماعی فرماندار رودبار ، و جمعی از مسئولان و کارکنان اداره آموزش و پرورش منطقه رحمت آباد و بلوکات در محل این اداره برگزار گردید .
در این نشست رضایی معاونت سیاسی و اجتماعی فرماندار رودبار ضمن قدردانی از زحمات فرهنگیان ، به نقش آموزش و پرورش در ارتقاء فرهنگ جامعه اشاره کرد و گفت : آموزش و پرورش یکی از دستگاههای پیچیده و چند وجهی می باشد که می تواند در جامعه تحول اساسی و بنیادی ایجاد نماید
وی با اشاره به محرومیت بخش رحمت آباد و بلوکات گفت : تلاش می کنیم عدالت آموزشی را در شهرستان رودبار به تعادل برسانیم و خوشبختانه در شرایط کرونایی کشور ، دانش آموزان در امر تحصیل از فناوریهای نوین بهرمند شدند
در ادامه این نشست محمدی معاون مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان ضمن قدردانی از زحمات حسینعلی امینی رئیس سابق، آقای مجید پورجمال را به عنوان رئیس جدید آموزش و پرورش منطقه رحمت آباد و بلوکات معرفی کرد در پایان پورجمال رئیس جدید اداره آموزش و پرورش توتکابن گفت : خداوند را شاکرم که فرصت خدمتگذاری در مجموعه بزرگتری در آموزش و پرورش را به من عنایت کرد .
وی افزود : رشد و بالندگی در جامعه در گروه مدیریت انسانهاست بشرطی که در نظام تعلیم و تربیت درست عمل کنیم . در پایان جلسه با اهدای لوح تقدیر از زحمات امینی مدیر سابق قدردانی و حکم انتصاب ریاست اداره آموزش و پروش منطقه رحمت آباد و بلوکات به مجید پورجمال ابلاغ شد.