درفک خبر گزارش میدهد:

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

صابر کریمی
تاریخ انتشار: شنبه 6 ژوئن 2020 | 04:58 ق.ظ
احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟ به گزارش نشریه الکترونیکی درفک خبر داستان عجیبی نیست که معمولا نزدیک به هر انتخاباتی سر و کله سیاسیون سال‌های دور پیدا شده تا شانس خود را دوباره امتحان کنند؛ چهره های نام آشنایی که برخی از آنها حتی در دوره های قبل هم تایید صلاحیت نشده اند. یکی از این چهره‌های جنجالی که این […]

به گزارش نشریه الکترونیکی درفک خبر داستان عجیبی نیست که معمولا نزدیک به هر انتخاباتی سر و کله سیاسیون سال‌های دور پیدا شده تا شانس خود را دوباره امتحان کنند؛ چهره های نام آشنایی که برخی از آنها حتی در دوره های قبل هم تایید صلاحیت نشده اند. یکی از این چهره‌های جنجالی که این روزها نامش عجیب بر سر زبان‌ها افتاده کسی نیست جز «محمود احمدی نژاد».

عزم احمدی نژاد برای انتخابات ۱۴۰۰ چقدر جدی است؟ با احمدی نژاد تا ۱۴۰۴ ؟

احمدی نژاد حتما در انتخابات شرکت می‌کند

ارزیابی من از تحرکات احمدی نژاد این است که حتما در انتخابات شرکت خواهد کرد؛ زیرا جلسات مکرر احمدی نژاد، موج سفرهایش و شعار‌هایی که به راه می‌اندازد نظیر اینکه احمدی نژاد برگرد، زمینه سازی طرفدارانش و اظهارات مشاور رسانه‌ای او یعنی جوانفکر مبنی بر اینکه احمدی نژاد در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت خواهد کرد همه نشان از تصمیم قاطع او برای حضور در انتخابات آینده ریاست جمهوری دارد؛ اگرچه او تایید صلاحیت هم بشود رای نخواهد آورد.» این صحبت‌هایی بود که محمد حسن قدیری ابیانه از فعالان سیاسی اصولگرا در در گفت‌و‌گو با خبرنگاران ، درباره احتمال حضور احمدی نژاد در انتخابات مطرح کرده بود.

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

پیش از این هم عباس امیری‌فر، باجناق فیض‌الله عرب‌سرخی از چهره‌های بسیار نزدیک به احمدی‌نژاد گفته بود که شک ندارم برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ می‌آید و پیش‌بینی می‌کنم مانند سال ۹۶ که دست در دست بقایی برای انتخابات ثبت‌نام کرد این‌بار همراه با آقایاِلهام وارد این رقابت‌ها خواهد شد. اینطور که من رصد می‌کنم آقای الهام تنها چهره نزدیک به احمدی‌نژاد است که احتمال تایید صلاحیت شدن را دارد و از آنجا که او تا امروز درباره تخلفات و رفتارهای محمود احمدی‌نژاد سکوت کرده می‌تواند او را معرفی کند و پشت‌سر او قرار بگیرد.

اخیرا صادق زیباکلام نیز در تحلیلی قصد بازگشت احمدی‌نژاد را محتمل دانسته است.

عزم احمدی نژاد برای انتخابات ۱۴۰۰ چقدر جدی است؟ با احمدی نژاد تا ۱۴۰۴ ؟

حسین کنعانی مقدم دبیرکل حزب سبز نیز با اشاره به احتمال کاندیداتوری احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به موضوع دیگری اشاره کرده و گفته است: البته در جمهوری اسلامی ایران و مخصوصا در سپهر سیاسی کشور همه چیز محتمل است؛ اما نامزد شدن دلیل بر تایید صلاحیت و انتخاب شدن نیست؛ زیرا حتی رهگذرها هم می‌توانند در انتخابات ثبت نام کرده و بگویند می‌خواهیم رئیس جمهور شویم.

موضوعی که حسین کنعانی مقدم به آن اشاره کرد درست همان اتفاقی است که در سال ۹۶ برای احمدی نژاد رخ داد یعنی «رد صلاحیت» او از سوی شورای نگهبان.

عزم احمدی نژاد برای انتخابات ۱۴۰۰ چقدر جدی است؟ با احمدی نژاد تا ۱۴۰۴ ؟

آیا رد صلاحیت بازهم دامن‌گیر احمدی نژاد خواهد شد؟ 

موضوعی که برخی کارشناسان مثل محمد حسین قدیری ابیانه به آن معتقدند، رد صلاحیت احمدی نژاد است؛ اگر احمدی نژاد بخواهد به میدان رقابت انتخابات ریاست جمهوری قدم بگذارد هیچ بعید نیست بازهم برایش رخ دهد. قدیری ابیانه با بیان اینکه من مطمئن هستم او برای انتخابات ۱۴۰۰ ثبت‌نام می‌کند، اظهار کرد: قدرت به مزاج او شیرین آمده است. احمدی‌نژاد خیلی تلاش می‌کند با سفر به شهرها، مردم را با وعده‌های نشدنی، فریب دهد و موج عمومی و مردمی ایجاد کند، برای اینکه به شورای نگهبان فشار بیاورد تا او را بپذیرد.

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

از همین رو نیز اسفندیار عبداللهی عضو شورای مرکزی و مسئول کمیته روابط عمومی حزب جمهوریت در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، با اعلام احتمال حضور احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفته است:احمدی نژاد آمادگی این را دارد که در کارزار انتخاباتی ۱۴۰۰ شرکت کند، ولی باید از تاییدشورای نگهبان اطمینان حاصل کند؛ از همین رو نیز نزدیکان او در تلاش هستند تا مقدمات تایید صلاحیت احمدی نژاد را فراهم کنند؛ من بیشتر از این نمی‌توانم توضیح دهم.

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

حال اینکه نزدیکان احمدی نژاد چگونه قرار است مقدمات تایید صلاحیت او را فراهم کنند موضوعی است که چندان مشخص نیست، اما صادق زیبا کلام در این باره گفته است: با توجه به حضور حامیان محمود احمدی‌نژاد در مجلس یازدهم، آن‌ها مذاکراتی را با شورای نگهبان انجام خواهند داد و اگر بتوانند تایید صلاحیت او را بگیرند، احمدی‌نژاد به طور قطع نامزد خواهد شد، اما در مورد واکنش شورای نگهبان الان نمی‌توان اظهار نظر کرد.

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

اصلا چه کسی گفته احمدی نژاد می آید؟

تا اینجای داستان اما همه چیز بر طبق گفته‌ها و اظهار نظر ها پیش رفت  و از همین رو باشگاه خبرنگاران جوان به این فکر افتاد که از نزدیکان احمدی نژاد در این زمینه سوال بپرسد که با یک پاسخ غیر منتظره رو به رو شد.

علی‌اکبر جوانفکر از یاران غار احمدی‌نژاد که پیش از این تلویحا خبر از ورود احمدی نژاد به انتخابات ۱۴۰۰ داده بود، اما  در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، درپاسخ به احتمال حضور احمدی نژاد در انتخابات آینده گفت: از آنهایی که منتشر کردند بپرسید، زیرا  ایشان هنوز تصمیمی در این زمینه ندارند  و من هم بی خبرم و نمی‌خواهم در این زمینه صحبت کنم.

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

پاسخی که بیشتر از هرچیز به ابهام حضور یا عدم حضور احمدی نژاد در انتخابات دامن زد؛ حال باید دید که در نهایت در میان این اظهار نظرها حرف چه کسی درست از آب در می‌اید و آیا احمدی نژاد نامزد انتخابات ۱۴۰۰ خواهد شد یا خیر؟ همه چیز محتمل است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد، درست مثل سال ۹۲ که احمدی‌نژاد از مشایی حمایت کرد و زمین خورد و سال ۹۶ که در مقابل رهنمود رهبر معظم انقلاب ایستاد و در انتخابات ثبت‌نام کرد که با رد صلاحیت شورای نگهبان مواجه شد و از کارزار انتخابات کنار گذاشته شد.

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

امروز کارشناسان معتقدند که هر کاری از محمود احمدی‌نژاد بر می‌آید؛ کسی نمی تواند نقشه او را بازی خوانی کند و بداند که هدف بعدی او چیست، فقط می توان حدس‌هایی زد؛ حدس هایی که باید دید به کجا منتهی می شود؛ به احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا احمدی‌نژاد مدل ۹۶!

احمدی‌نژاد مدل ۸۴ یا مدل ۹۶؛ کدام یک برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌آید؟

در هر صورت بازگشت تحریم‌ها و شرایط کشور، برای احمدی نژاد فرصتی دیگر آفریده است و کاهش مشارکت عمومی در انتخابات مجلس و افزایش نارضایتی اجتماعی از شرایط اقتصادی و فرهنگی موجب شده تا او از یک‌سو از ابزار فراکسیونی ۵۰ نفره در مجلس که قابلیت افزایش به یک‌صد نماینده را نیز دارد در حاکمیت و بستر نارضایتی اجتماعی از دولت بهره ببرد تا برای تصاحب دولت بار دیگر تیری در تاریکی بیندازد و بخت خود را امتحان کند

  1. نا شناس   ژوئن 6, 2020  

    با سلام
    با توجه به این که هنوز در آستانه ی انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 قرار نگرفتیم یعنی حداقل شش ماه قبل از زمان ثبت نام نامزدهای احتمالی پس گمانه زنی های سیاسی چیزی جز سر و صدای رسانه ای و خبری جهت تهیج احتمالی برای عمدتا هدف فشار سیاسی و ایجاد فضاهای چند قطبی و دعواهای عامه پسند حیدری و نعمتی و زرگری و …
    که فقط افراد احمق شاید توجه کنند!!!
    واقعیت لازم و پیش گویی یا پیش بینی هم نیست اما آن چه مشخص است این که:
    1 – تا زمانی که رهبر فعلی نظام حاکم این نظام است قطعا نه تنها شخص محمود احمدی نژاد حتی هیچ یک از روئسای جمهور ادوار که در دور دوم به خاطر مسائلی قبیل حدود اختیارات ریاست جمهوری در قانون اساسی حتی به شکلی علنی زاویه ی زیاد و مشخصی با سیاست های کلی شخص رهبر نظام و حکومت او پیدا کردند و در آخر نیز به خاطر حفظ محبوبیت اجتماعی خود ایدئولوژیک و پوزیسیونی موازی و منتقد و مخالف نظام شدند عملا توسط نهادهای اطلاعاتی و امنیتی نظام سلب اختیار و طرد و در بین ملت رسوا شدند!!!
    این رفتار نظام های رادیکالی مثل جمهوری اسلامی ایران بر پایه ی ایدئولوژی ولایت مطلقه ی فقیه بوده و هست که قرن ها پیش می توان در آثار سیاسی خواجه نظام الملک طوسی وزیر دربار سلجوقی ان را جستجو و کشف و تحلیل و بررسی کرد که منجر به کشف منشا همان نظریه ی ولایت فقیه امام خمینی هم شد!!!
    فضا و ملت و شرایط سال 1384 فضا و ملت و شرایط سال 1396 نبود و نیست و نشد!!! این یعنی تغییر 180 درجه ای رویکرد اول خود نظام بعد ملت!!! این نکته خیلی مهم بوده و هست و نباید از ان غافل شد!!! حتی اگر احمدی نژاد سال 1396 توسط حاکم نظام تایید صلاحیت هم می شد اما نهایتا قالیباف مثل سال 1384 برای کاهش سبد رای هاشمی رفسنجانی با او ائتلاف می کرد و به نفع او کنار می رفت و ارای رئیسی بین رئیسی و احمدی نژاد تقسیم می شد!!!
    جالب است بدانید بعد از ائتلاف قالیباف با احمدی نژاد در سال 1384 که از نوع ائتلاف کاندیدای مکمل پنهانی صرفا برای شکست سبد رای رقیب اصلی یعنی هاشمی رفسنجانی بود بعد از انتخابات تقریبا تمام روئسای ستاد انتخاباتی قالیباف در حالی که احمدی نژاد رئیس جمهور شده بود اما در وزارت کشور و استانداری ها و … پست های مدیریتی و معاونتی و … گرفتند. در همین استان گیلان و استانداری گیلان فقط بروید تحقیق کنید چند تا از مدیران ارشد ستاد انتخاباتی قالیباف پست گرفتند و هم چنین جالب تر ان که تمام اعضای ستاد انتخاباتی محمود احمدی نژاد در سراسر کشور پست های اصلی و مدیر کلی گرفتند و اعضای خرد ستادها هم مدیر پروژه ی ساختگی و غیر علمی و غیر تخصصی و غیر استاندارد مسکن مهر در سراسر کشور شدند و در همین شهرستان رودبار و استان گیلان رد ان ها مشخص هست!!!
    پس به طور قطعی حداقل تا سال 1404 که رهبر نظام هم چنان حکومت خواهد کرد هیچ یک از روئسای جمهور ادوار و حتی کاندیداهای سابق ریاست جمهوری که امدند و با کلی شعار گرایی و … مورد اقبال ملت قرار نگرفتند هیچ یک نخواهند امد و اگر هم بیایند و مورد تایید شخص رهبر فعلی نظام هم قرار بگیرند اما مورد اقبال ملت قرار نمی گیرند.
    ابراهیم رئیسی هم طبق روال عادی بعد از اتمام دوره ی پنج ساله ی اول مجددا در دوره ی پنج ساله ی دوم از طرف رهبر فعلی نظام مسئولیت او تمدید خواهد شد و رهبر اجازه ی کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم را به او نمی دهد اگر هم بدهد مورد اقبال ملت قرار نمی گیرد!!!
    خیلی توجه شود که در همین انتخابات مجلس یازدهم همان طور که در نظرهای قبلی گفتم همان نیروهای اغلب اصول نما و ورشکسته ی سیاسی در دوره ی دهم و قبل از ان بودند که با استراتژی مثلا اقای حداد عادل تحت عنوان ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با هدف مثلا ایجاد فضایی جدید و شعارهای قبلی صرفا تابلو عوض کردند و مدیریت رفتار و عمل کرد فراکسیون امید مجلس دهم و شورای شهر تهران و کلان شهر ها رو و مهم تر حمایت ضمنی و تلویحی مجموعه ی احزاب و جریان های اصلاح طلب از شخص آقای دکتر حسن روحانی رو در سال های 92 تا 96 و تا سال 98 و البته مهم تر تضعیف دولت در اجرا به خاطر شرایط خاصی که پیش امد را بهانه قرار دادند و امدند و اکثریتی را هم در مجلس یازدهم تشکیل دادند!!! توجه شود تعداد نمایندگان طرف دار احمدی نژاد در مجلس یازدهم حدود بیست نفر و نمایندگان طرف دار جبهه ی پایداری و حزب موتلفه همین حزب متبوع صمد مرعشی در مجلس هشتم مجموعا به سی نفر 30 نفر هم نمی رسد!!! ان وقت محمود احمدی نژاد بیاید چه غلطی بکند؟!!!جدا از این وارد میزان مشارکت که حدود 40 درصد در سطح کشور با ان که شیوع ویروس کرونا هنوز تا ان زمان رسانه ای و علنی نشده بود!!! این یعنی دقیقا کاهش اعتماد 60 درصدی ملت دارای حق انتخاب رای به حکومت و شورای نگهبان و به تبع ان ها شخص رهبر فعلی نظام بود و هست که بعد با شیوع ویروس کرونا و رسانه ای شدن و علنی شدن ابرو نظام رو حفظ کرد!!!
    افرادی هم که در انتخابات مجلس یازدهم پیروز شدند عمدتا ارای منطقه ای به ان ها کمک کرد و در سطح کلی کشور هم جیره خوارهای نظام خود اغلب حدود 15 میلیون نفر از جمعیت کل کشور محسوب می شوند که از ان ها تحت عنوان نیروهای اهل توسط نظام خطاب می شود!!!
    اغلب همان ارزش نماها و انقلابی نماها و اصول نماها و ولایی نماها و فرصت طلب ها و منفعت طلب ها و میراث خوارها و ویژه خوارها و رانت خوار ها و مفسد های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و ورزشی و نخبه نماها و … که در بین ان ها رشد و تقویت و قدرت گرفته اند!!!
    ارای خاکستری نسبت به سال 1396 بیش از صد درصد افزایش داشت این یعنی اصلاح طلب هایی که امید به اصلاحات توسط دولت دوم روحانی هم داشتند هم از حالت انتقادی به مخالف سیاست های نظام تبدیل شدند و شرکت نکردند و دامنه ی موافق تبدیل به منتقد شدن و منقد تبدیل به مخالف شدن در جریان چپ که جای خود دارد حتی در جریان راست سنتی هم در حال افزایش و گسترش بوده و هست!!!
    این که در انتخابات سال 1400 میزان مشارکت کلی به حدود 30 درصد برسد پس احتمال به جایی بوده و هست و اگر حتی عمل کرد مجلس یازدهم به ریاست قالیباف و اکثریت اصول گرایان هم خیلی ضعیف باشد تا بهانه ای برای شرکت برخی از اصلاح طلبان که هنوز امید به اصلاح پذیری نظام دارند هم پیدا بشود مهم ترین و تنها ترین گزینه ای که اگر بتواند نظر شخص رهبر نظام را به خود جلب کند می تواند علی مطهری باشد که پس از تایید شورای نگهبان حمایت تقریبا هر دو طرف و وسط یعنی همان نیروهای و رای دهندگان حداقلی چپ سنتی و راست سنتی و اعتدال را جلب کند و قطعا در در صورت حضور احتمالی مثلا رئیسی و قالیباف و احمدی نژاد و جلیلی و رضایی و لاریجانی و و حداد عادل و … … به نسبت جهانگیری و عارف و … احتمال پیروزی به مراتب بیش تری خواهد داشت. البته این که سابقه ی کار اجرایی داشته یا نه اما اگر لازم باشد آقای رئیس جمهور محترم دکتر حسن روحانی باید یک پست اجرایی متناسب با علم و تخصص و حوزه ی کاری فرهنگی – اجتماعی به او بدهد تا پایه ی آرای اجتماعی او نیز تا آن زمان در بین جوانان و نوجوانان بیش تر شود.
    اما موضوع این است که حداقل تا زمانی که رهبر فعلی نظام حاکم است و قدرت دارد کاندیداتوری شخص محمود احمدی نژاد حالا با هر بهانه و روش ماکیاولیستی هم که باشد باز منتفی است.
    رئیسی و قالیباف هم که رئیس دو قوه ی مهم در کشور هستند و قطعا نمی توانند شرکت کنند و رهبر نظام اجازه نخواهد داد در این شرایط حساس کشور یک یا دو قوه بدون مسئول اصلی باشد و لاریجانی هم شرکت نخواهد کرد و رضایی و جلیلی هم اگر هم شرکت کنند شانصی برای پیروزی نخواهند داشت.
    خب با میزان مشارکت احتمالی حدود 30 درصد ان هم در سطح انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم هیچ وقت جهانگیری و عارف و مطهری و حتی ظریف با هم نخواهند امد و اگر در بین این چهار نفر یکی پایه ی رای بیش تر و قوی تر و امکان جذب ارای خاکستری رو داشته باشد همان علی مطهری هست که باید روی او سرمایه گذاری بشود.
    علی مطهری یک نیروی اصول گرای سنتی اصلاح طلب هست و اگر واقعا شخص رهبر نظام می خواهد میزان مشارکت عمومی و ملی را افزایش دهم چاره ای ندارد جز این که در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم دکتر علی مطهری تایید صلاحیت شود.
    کاندیداتوری احتمالی سید مجتبی خامنه ای و سید حسن خمینی هم بعید به نظر می رسد چون شخص رهبر نظام هم مانند امام خمینی تا حالا فرزندان و نسل خود را از قدرت دور نگه داشته و اجازه نمی دهد تا الوده به قدرت کثیف سیاسی بشوند.
    خود نظام به این نتیجه رسیده اند که دیگر کاندیدا اخوند مورد اقبال عمومی و اکثریت ملت رای دهنده قرار نمی گیرند.
    حالا اگر آیت الله سید مصطفی محقق داماد بخواهد در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم شرکت کند به عنوان روحانی تراز اول و محبوب در بین اغلب اقشار جامعه ی مدنی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و جریان های سیاسی قطعا شانص مقبولیت و پیروزی او نسبت به حتی علی مطهری هم به مراتب بیش تر خواهد بود چون مورد تایید شخص رهبر نظام بوده و هست و از طرفی مورد حمایت مستقیم استاد عزیز سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق و محبوب و مظلوم هم خواهد بود و می تواند با جلب آرای خاکستری بیش تر و آرای ثابت جریان های اصلاح طلب و اصول گرا میزان مشارکت مدنی را تا حدود 40 درصد هم حفظ کند.
    مگر حکومت غیر از این می خواهد که میزان مشارکت ملی بالا باشد یا حد اقل سقوط نکند؟!
    در صورت کاندیداتوری آیت الله سید مصطفی محقق داماد قطعا جهانگیری و عارف و مطهری و ظریف و هیچ کاندیدایی از احزاب و ائتلاف جریان چپ ثبت نام نخواهند کرد و صرفا از کاندیداتوری و افزایش مشارکت مدنی و پایه ی رای او حمایت خواهند کرد.
    اگر آیت الله سید مصطفی محقق داماد به نمایندگی از احزاب و جریان های ائتلاف چپ و خاکستری ها بیاید قطعا در هر صورت یعنی حتی اگر احمدی نژاد و قالیباف و رئیسی و جلیلی و رضایی هم از طرف احزاب و جریان ها و ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی هم بیایند اما پیروز قطعی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم خواهد شد.
    اگر نیاد و علی مطهری بیاید شانص نصف خواهد شد.
    اگر علی مطهری هم نیاید شانص نیروهای دیگر یک چهارم خواهد شد.
    بنابراین تمام نیروهای سیاسی جریانات چپ و اعتدال گرا و حتی راست سنتی باید تمام تلاش خود را بکنند تا آیت الله سید مصطفی محقق داماد را مجاب کنند تا از حالا برای کاندیداتوری تلویحی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم اقدام کند.
    در طرف مقابل اوضاع ان قدر آشفته هست که جریانات راست عملا یک نیروی محبوب با پایه ی رای مدنی بالا که مورد حمایت طیف های مختلف هم قرار بگیرد را ندارد و برای پیروزی احتمالی روی کاندیداهای تند رو مثل احمدی نژاد و جلیلی قمار می زنند!!!
    از طرف جریان راست رئیسی و قایباف کنار رفتند و رضایی و لاریجانی را هم به حساب نمی اورند و اگر هم شرکت کنند هیچ حمایتی از ان ها نمی شود.
    سعید جلیلی و حداد عادل هم که پایه ی رای ملی ندارند!!!
    امثال مثل با هنر و ابو ترابی و ضرغامی و … هم پایه ی رای ملی و حتی حمایت جریانی ندارند.
    باز تنها گزینه ی ان ها همان محمود احمدی نژاد یعنی یک نیرو تند رو با حالا محبوبیت جزیی و پایه ی رای حدود 6 میلیون رای در سراسر کشور با احتمال مشارکت همان سی درصد در سال 1400 که مجبور هستند با تک کاندیدا حضور پیدا کنند که ان هم رهبر نظام اجازه نخواهد داد تا بیاید و تایید صلاحیت بشود.
    پس احتمالا مثل دوره ی قبل یک نفر مثلا الهام را شاید مجبور به کاندیداتوری کند که باز مورد غضب شورای نگهبان قرار خواهد گرفت.
    پس بهترین فرصت ممکن برای جریانات چپ و اعتدال گرا و حتی احزاب راست سنتی و معتدل هست تا در هر صورت از کاندیداتوری اول آیت الله سید مصطفی محقق داماد و اگر تا 99 درصد تلاش خود را کردند و قبول نکرد دوم از دکتر علی مطهری حمایت کنند.
    قطعا انتخابات 1400 را خواهیم برد و رهبر نظام هم از افزایش میزان مشارکت ملی تا حدود حتی 60 درصد خوشحال خواهند شد.
    عماد افروغ هم یکی از گزینه های احتمالی مستقل هم مانند اقای دکتر علی مطهری هست که در صورت کاندیداتوری قطعی آیت الله سید مصطفی محقق داماد و حتی دکتر علی مطهری به نفع ان ها شرکت نخواهد کرد.
    ضمنا آیت الله سید مصطفی محقق داماد حتی مورد احترام ویژه ی دکتر حسن روحانی هم بوده و هست و قطعا از کاندیداتوری او حمایت ویژه خواهد کرد.
    بیاییم حکومت و مجموعه ی نظام و مدیریت آن را به نیروهای علمی و فیلسوف و برجسته و بالغ و عاقل و عالم و عارف و سالم و پاک بسپاریم تا بیش از این کشور و ملت دچار خسارت های مادی و معنوی نظیر زلزله و آتش فشان و سیل و طوفان و بیماری و خشک سالی و فساد و … و سقوط نشود!!!
    لطفا…
    سحر نزدیک است.
    شهر رودبار – پایین بازار

آخرين اخبار
پر بحث ترين
ویروهاستینگ
پست بانک رضایی
لاستیک فروشی حبیبی
زیتون حاج صفری و پسران
کانال تلگرام درفک خبر
کانال درفک خبر
محل كد آمار