مجری طرح زیتون کشور :

امسال بیش از ۱۲۰ هزار تن محصول زیتون در کشور تولید می شود.

عبداله بشارتی
تاریخ انتشار: یکشنبه 13 اکتبر 2019 | 15:57 ب.ظ
امسال بیش از ۱۲۰ هزار تن محصول زیتون در کشور تولید می شود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر،مهندس پریچهر مجری طرح زیتون کشور در همایش بزرگ علمی آزمایش ارزیابی حسی روغن زیتون کشور که در شهر رودبار برگزار گردید با اعلام مطلب فوق گفت : از سال ۷۲ که طرح توسعه کشت زیتون در کشور آغاز شده است تا کنون میزان تولید زیتون در کشور ۲۰ […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درفک خبر،مهندس پریچهر مجری طرح زیتون کشور در همایش بزرگ علمی آزمایش ارزیابی حسی روغن زیتون کشور که در شهر رودبار برگزار گردید با اعلام مطلب فوق گفت : از سال ۷۲ که طرح توسعه کشت زیتون در کشور آغاز شده است تا کنون میزان تولید زیتون در کشور ۲۰ برابر شده و این طرح توسعه در ۲۶ استان کشور در حال گسترش می باشد و البته شهرستان رودبار جایگاه ویژه در اجرای این طرح بزرگ در کشور دارد و در حقیقت مهد زیتون کشور است.
مجری طرح زیتون کشور گفت : مطالعات اولیه ۶۰۰ هزار هکتاری توسعه کشت زیتون در کشور به سرانجام رسیده و امیدواریم با تخصیص به موقع آب کشاورزی از سوی وزارت نیرو بتوانیم نیاز کشور به روغن زیتون را بطور کامل تامین نمائیم .
مهندس پریچهر گفت : امروزه تولید زیتون در کشور ما به عنوان یک شغل درآمدزا مطرح می باشد در صورتی که در دنیا درخت زیتون علاوه بر تامین مواد غذایی مفید ، به دلیل مقاومت بالا در مقابل خشکی ، به عنوان یکی از از ناجیان محیط زیست محسوب میگردد .
مجری طرح زیتون کشور به میزان افرایش تولید زیتون و روغن زیتون در سال گذشته و جاری اشاره کرد و گفت : با توجه به اینکه در سال گذشته در کشور ۳۰ درصد افزایش تولید زیتون داشتیم پیش بینی می شود امسال بیش از ۱۲۰ هزارتن محصول زیتون در کشور تولید بشود و میزان افزایش روغن زیتون هم ۹۰۰۰ تن خواهد بود .
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی به جایگاه ایستگاه تحقیقات و آزمایشگاه ارزیابی حسی روغن زیتون رودبار در دنیا و کشور اشاره کرد و گفت : ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار و آزمایشگاه ارزیابی حسی آن به عنوان یک مرجع بین المللی شناخته شده و رودبار هم به عنوان نگین زیتون کشور می درخشد
مهندس پریچهر افزود : در دنیای کنونی بعد از مقدار و کمیت روغن زیتون ؛ به کیفیت آن توجه خاصی می شود و علاوه بر آزمایش های شیمیایی ، که هزینه بردار می باشد، آزمایش ارزیابی حسی روغن زیتون یک معیار و شاخص علمی در کیفیت این ماده غذایی مطرح می باشد و به عنوان یک راه آسان به عموم مردم توصیه می شود .
وی افزود : برای رسیدن به این هدف ، افراد جامعه می توانند با خواص پنجگانه بویژه حس بویایی و چشایی خود ، کیفیت روغن زیتون را تشخیص دهند ، وی گفت :آزمایش ارزیابی حسی یک دانش است و بهتر است از سوی مراجع ذی صلاح به عموم مردم آموزش داده شود .
مجری طرح زیتون کشور گفت : علاوه بر رودبار ، در استانهای تولید کننده زیتون از جمله گلستان ، فارس ، زنجان و قزوین به مرجعیت وزارت جهادکشاورزی و دفتر مجری طرح زیتون کشور، فرایند تشکیل گروه های ارزیاب حسی روعن زیتون فراهم شده و موضوع آموزش و انتخاب ارزیابان به عنوان یک شاخص تعیین کننده پذیرفته شده است .مهندس پریچهر در پایان گفت : از مسولین امر می خواهیم برای افزایش بهره وری عوامل تولید درشهرستان رودبار تلاش نمایند تا این شهرستان بتواند به عنوان الگویی برای سایر بخش های تولید درنقاط دیگر کشور باشد.

آخرين اخبار
پر بحث ترين
ویروهاستینگ
فروشگاه استوک ایران
لاستیک فروشی حبیبی
زیتون حاج صفری و پسران
کانال تلگرام درفک خبر
دکتر لیلا پور نظری
محل كد آمار